Vi söker specialistläkare i psykiatri

En av våra medarbetare går i pension. Är du intresserad av transkulturell psykiatri och utbildning. Trivs du i en utbildande och konsulterande roll och vill bidra till ökad psykiatrisk kunskap om kulturmöten och migrationsfrågor? Kom och jobba med oss!

Du kommer att jobba med planering och genomförande av utbildning i olika former. Till uppgifterna hör också konsultation och handledning av vårdpersonal i frågor som berör transkulturell psykiatri samt vård av asylsökande och flyktingar.

I arbetet ingår även nätverksarbete med vårdpersonal och samverkan med olika aktörer kring flyktingmottagande. Arbetet på centret innebär såväl självständigt arbete som samarbete i arbetsgrupper och team.

Anställningsform

Heltid, tillsvidareanställning

Kvalifikationer

Du är specialist i vuxenpsykiatri och har erfarenhet av arbete inom mångkulturell sjukvård med asylsökande och nyanlända. Du har pedagogisk erfarenhet och  erfarenheter av konsultation och handledning samt forskning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att kunna arbeta självständigt inom området men också kunna samarbeta. 

Läs mer och ansök här