Tack alla som kom och firade med oss

I onsdags firade vi vårt 25-årsjubileum med Öppet hus och välkomnade ett 70-tal gäster. Bland dem fanns både nya och gamla bekantskaper som bjöds på kunskap – i form av korta seminarier – fika, musik och mingel.

Gästerna själva bjöd på positiv energi och glada tillrop.

– De visade stor uppskattning, säger vår kollega Lovisa som varit projektledare för jubileet, de tyckte det var feststämning och många möjligheter att träffa andra och att nätverka.

Seminarierna om olika ämnen knutna till våra kunskapsområden var också uppskattade, med enda "problem" att det blev lite bråttom för att hinna med alla man var intresserad av.

– Vi vill också tacka för feedback vi har fått via mejl efteråt, säger Lovisa, exempelvis:

”Så fint ordnat allting med Öppet hus och 25-årsfirandet!"

”Tack för ett trevligt samtal igår och mycket trevligt Öppet hus! Det var roligt att mötas av glada medarbetare och få veta lite mer om ert viktiga arbete!”

”Jag gillade verkligen de olika presentationerna, ni gör ett fantastiskt arbete och jag lärde mig mycket och den vackra musiken var också toppen.”

– Nu ser vi på Transkultuellt Centrum fram emot att träffa dagens deltagare – och många fler – på kommande utbildningar, föreläsningar och i våra andra lärande sammanhang  innan det är dags för 30-årsjubileum!

Publicerad 2024-04-12