Bli vår nya kollega!

Nu söker vi en specialistsjuksköterska med fokus på barn- och ungdomar som befinner sig i en migrationssituation

Är du intresserad av att arbeta med asylsökande och nyanlända barn och ungdomar? Trivs du i en utbildande och konsulterande roll och vill bidra till ökad kunskap om migrationsfrågor? Bli vår nya kollega!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor ska du  utveckla och medverka i centrets utbildningsprogram och nätverksarbete, samverka med Barnhälsovården och Elevhälsan samt kommuner när det gäller asylsökande- papperslösa-  samt nyanlända barn och ungdomar. I arbetet ingår även att vara ett konsultationsstöd till personal inom barnhälsovården och elevhälsan.

För att underlätta BVC:s kontakter med asylsökande förskolebarn ska du vara en kontaktlänk mellan Migrationsverket och BVC. Arbetet på centret innebär såväl självständigt arbete som samarbete i arbetsgrupper och team.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse, men mellan 70-100 procent.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterska och har klinisk erfarenhet av arbete inom BVC och/eller elevhälsa med asylsökande, papperslösa och nyanlända barn. Pedagogisk erfarenhet och erfarenhet av utvecklingsarbete är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, förmåga att kunna arbeta självständigt och att samarbeta i olika grupper och sammanhang.

Information om tjänsten lämnas av:

  • Sektionschef Sofie Bäärnhielm, tel: 08-123 486 79
  • Sjuksköterska Ann Johansson Olsson, tel: 08-123 486 76
  • Fackliga företrädare Lena Elfström, tel: 08-123 404 92
  • Övrig information: Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om.

Välkommen med din ansökan!